تخم مرغ در دوران بارداری

تخم مرغ در دوران بارداری
درباره ی اهمیت تغذیه ی مناسب در «دوران بارداری» قبلا صحبت کرده ایم. شاید خیلی از «مادران باردار» ارزش تغذیه ای خوراکی های مختلف را ندانند و رژیم غذایی آن ها سلیقه ای باشد. ما در این مقاله مصرف تخم مرغ را در این دوران مورد بررسی قرار داده ایم.
طب سنتی سفیده تخممرغ را دارای طبیعتی سرد و تر و زرده تخممرغ را دارای طبیعتی معتدل تا گرم و تر و خود تخممرغ خام را معتدل میداند. خواص_تخممرغ تخممرغ منبع غنی از کولین است که در زرده آن موجود بوده و مادهای موثر در جلوگیری از تاثیر مخرب هورمون استرس بر روی جنین است.
متخصصان طب سنتی میگویند تخممرغ آبپز نیمعسلی معتدل تا گرم است و تخممرغ آبپز کامل گرم و تر است. همچنین نیمرو یا تخممرغ سرخشده در روغن دارای طبیعتی گرم و خشک است.
همچنین زرده تخممرغ حاوی پروتئین و آهن است، اما آهن آن در مقایسه با آهن گوشت از قابلیت جذب کمتری برخوردار است.
مصرف تخممرغ در بارداری به جهت حساسیتزا بودن برای خانمهای باردار خطرناک است. زیرا غذاهای خام و پخته نشده به خصوص تخممرغ ممکن است حاوی salmonella (سالمونلا) باشد که خطرات زیادی را برای جنین و مادر به دنبال دارد. بنابراین، باید از خوردن برخی غذاها مثل سسها و بستنیها، خمیر شیرینی و تیرامیسو و… که حاوی تخممرغ خام هستند بپرهیزید. خانمهای بارداری که زمینه ابتلا به آلرژی دارند، باید طی بارداری مصرف مواد غذایی حساسیتزا چون تخممرغ را به حداقل برسانند. همچنین دوری از اضطراب و هیجان برای مادران، در زمان بارداری ضروری است، چراکه استرس امکان بروز حساسیت را بیشتر میکند….