خاصیت شکلات برای مادران باردار

شاید خیلی از «مادران باردار» درباره ی خواص شکلات چیزی ندانند اما در این مقاله نتایج یک تحقیق را نشان داده ایم که «مادران باردار» را بیشتر به خوردن آن ترغیب می کند. در این مقاله توضیحات بیشتری در این رابطه آورده ایم.

یک تحقیق جدید نشان داده است که خوردن شکلات حداقل سه نوبت در هفته می تواند احتمال بروز مشکلات و ناراحتی های خطرناک را در زنان باردار به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

این تحقیق نشان داد: زنانی که به طور منظم در دوران بارداری شکلات مصرف می کنند، کمتر در معرض ابتلا به «پره اکلامپسیا» قرار می گیرند.

به گزارش روزنامه تلگراف، این بیماری می تواند باعث بروز ناراحتی ها و مشکلات بارداری پس از اختلال در رشد عروق خونی در جفت شود و علامت اصلی آن افزایش فشارخون در مادر است.

این عارضه همچنین می تواند روی جنین تاثیر گذاشته و موجب اختلال در رسیدن مواد غذایی به جنین شود که در این صورت زایمان زودرس یا دیگر مشکلات بروز می کند.

گفتنی است، این بیماری در دوران بارداری موجب افزایش فشار خون می شود و یکی از شایع ترین مشکلات دوران بارداری است.

در این پژوهش، محققان دانشگاه ییل روی ۲۵۰۰ زن باردار مطالعه کرده و نتایج تحقیقات خود را در مجله آمریکایی سالانه های همه گیرشناسی منتشر کرده اند.