خطرات مصرف بیش از حد گوشت قرمز در دوران بارداری

تغذیه نقش اساسی در سلامتی «مادر باردار» و «جنین» دارد. عدم تغذیه ی صحیح در «دوران بارداری» موجب بروز مشکلاتی می شود. در این مقاله درباره ی مصرف بیش از حد گوشت قرمز در «دوران بارداری» و تاثیر آن در عصبی کردن کودک صحبت کرده ایم.

تحقیقات نشان می دهد مصرف بیش از اندازه پروتئین به ویژه گوشت قرمز در مادران باردار عاملی برای بروز طیفی
از اخلالات عصبی و اضطراب کودک در آینده است.دکتر ملیحه حقیقی، متخصص زنان به باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف فراوان پروتئین و به دنبال آن کاهش مصرف کربوهیدرات ها باعث افزایش هورمون مسبب استرس “کورتیزول” در زنان باردار و متعاقب آن بر روی جنین می شود.

وی افزود: استفاده محدود از گوشت قرمز به تمام زنان باردار توصیه می شود و تاثیر کورتیزول بیش از حد موجود در خون مادر، بیشترین تاثیر خود را حدود ۲۰ سال بعد از تولد کودک ایجاد کرده و باعث عصبی شن فرد می شود.حقیقی خاطر نشان کرد: پیگیری وضعیت این مادران ما را به این نتیجه رساند که بروز وضعیت خطرناکی موسوم به پره اکلامپسی فشار خون حاملگی در مادران باردار نیز علاوه بر مصرف گوشت قرمز می تواند عاملی برای عصبی شدن فرد باشد.