مامای همراه شما / پرگ

خطرات مصرف گلپر در دوران بارداری

گلپر یکی از ادویه های مورد استفاده در مواد غذایی است که خواص خاص خود را دارد اما مصرف گلپر در زمان بارداری خطراتی هم دارد که در این مقاله به آن اشاره خواهیم کرد. با مطالعه ی این مقاله دلایل عدم مصرف گلپر در دوران بارداری و همچنین با خطرات ناشی از مصرف آن آشنا خواهید شد.

گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماری‌های گوارشی به‌خصوص نفخ معده محسوب می‌شود.

گلپر، هضم‌کننده غذا و تقویت‌کننده معده است؛ برای بهره بردن از خواص ضدنفخ گلپر، بهتر است یک گرم از پودر دانه‌های این گیاه را همراه رازیانه بعد از غذا و با آخرین لقمه به‌اندازه نصف قاشق غذاخوری بخورید.

مصرف بیش از ۲ گرم از این ادویه در روز در دوران بارداری به‌خصوص ۳ماهه اول جایز نیست زیرا می‌تواند باعث سقط جنین شود.

از آنجا که گلپر طبیعت گرم و خشکی دارد، افراد گرم‌مزاج باید دانه‌های این گیاه را یک شب در سرکه بخوابانند و بعد از ۲۴ ساعت و خشک شدن دانه‌ها، آن را در روز، پودر و استفاده کنند؛ غیر از خواص درمانی از دیگر کاربردهای گلپر در طب سنتی، تلطیف گوشت‌ها به‌خصوص گوشت آبزیان و ماهی است و توصیه می‌شود به‌عنوان ادویه در پخت ماهی از گلپر استفاده کنید.

اما مصرف بیش از ۲ گرم گلپر در روز در دوران بارداری به‌خصوص ۳ماهه اول جایز نیست زیرا می‌تواند باعث سقط جنین شود؛ گاهی مصرف گلپر در افراد گرم‌مزاج باعث سردرد می‌شود، در این صورت این افراد می‌توانند گلاب بو کنند.

مادر باردار می بایست در دوران بارداری از برخی مکمل ها بصورت روتین مصرف کند اما مقدار و دوز مصرفی این مکمل ها در ماه های مختلف بارداری متفاوت است. این تفاوت در مورد برخی از مواد غذایی هم صدق می کند. گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درمان بیماری‌های گوارشی به خصوص نفخ محسوب می‌شود.

برچسب ها: , ,

Back to top