آیا مصرف مواد غذایی شیرین و قنددار در دوران بارداری زنان بی­خطر است؟

یادتان باشد که به طور کلی، همه زنان باید در دوران بارداری خود مقدار مناسبی قند را از طریق غذاهای مصرفی روزانه خود و نوشیدنی­های مختلف دریافت کنند. با این حال، میزان مصرف قند در طی دوران بارداری زنان محدودیت داشته و پس از آگاهی یک زن از حاملگی خود، باید کنترل شود. در واقع، مصرف قند اضافی در دوران حاملگی می­تواند هم برای خود مادر و هم جنینی که در رحم او در حال رشد است، خطرناک باشد. از جمله مهم­ترین مشکلاتی که مصرف قند اضافی در طی دوران حاملگی برای زنان ایجاد می­کند، عبارتند از:

تشدید علائم بارداری

به عنوان یک خانم جوان و بی­تجربه به خاطر داشته باشید که خوردن بیش از حد مواد قنددار و شیرین در دوران بارداری می­تواند استفراغ گاه به گاه، سوزش سر دل و نوسانات خلقی زنان باردار را که امری طبیعی است، تشدید نماید. به همین دلیل، زمانی که فرد بارداری در مصرف قند زیاده­روی می­کند، علائم بارداری در بدن او تشدید شده و حتی تا ماه­های آخر از دوران حاملگی هم در بدن او باقی می­ماند. پس، بهترین راه حل این است که زنان حامله مواد غذایی مصرفی خود را بررسی کرده و با خوردن مقدار کمی قند در این دوران حساس، سلامت خود و جنین داخل رحمشان را تضمین کنند.