کربوهیدرات در رژیم غذایی دوران بارداری

رژیم غذایی در «دوران بارداری» یک مسئله ی مهم است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و بر اساس اطلاعات صحیح تنظیم شود. در این مقاله درباره ی وجود کربوهیدرات در رژیم غذایی «بارداری» صحبت کرده ایم و نتایج یک تحقیق را در این مورد نشان داده ایم.

بررسی های محققان دانشگاه نورث کارولینای آمریکا نشان داد زنانی که در دوران بارداری رژیم غذایی کم کربوهیدرات داشتند در قیاس با زنانی که بدون محدودیت کربوهیدرات مصرف کرده بودند، ۳۰ درصد بیشتر در معرض خطر تولد نوزاد مبتلا به نقص های لوله عصبی بودند.
به گفته محققان، این نقص های مادرزادی که شامل اسپینا بیفیدا (ناهنجاری های ستون فقرات و نخاع) و انزانفالی ( نداشتن قسمت هایی از مغز و جمجمه) است، می تواند موجب مرگ یا ناتوانی مادام العمر شوند.

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات در دوران بارداری خطر ابتلای نوزادان را به نقص های جدی مادرزادی افزایش می دهد.

وی افزود: یافته های این مطالعه اهمیت مشورت های پیش از بارداری زنان را در مورد رژیم غذایی خاص این دوران مورد تاکید قرار می دهد.

پژوهشگران با اشاره به تاثیر شناخته شده رژیم غذایی مادر قبل از بارداری و در دوران بارداری در تکامل جنین، تصریح کردند که یافته جدید آنها نشان می دهد رژیم غذایی کم کربوهیدرات خطر ابتلای نوزاد به نقص لوله عصبی را ۳۰ درصد افزایش می دهد.
یک ماده مغذی ضروری که باید در دوران بارداری مصرف شود، فولیک اسید (ویتامین B9) است که به علت تاثیر آن در کاهش خطر ابتلای نوزاد به نقص های لوله عصبی شناخته شده است. این مطالعه نشان داد مصرف فولیک اسید در زنان باردار که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات و یا فاقد کربوهیدرات داشتند، کمتر از نصف زنانی بود که محدودیتی در مصرف کربوهیدرات نداشتند.