مامای همراه شما / پرگ

مراقب لگدهای جنین خود باشید

مراقب لگدهای جنین خود باشید

کمتر شنیده ایم که گفته شده باشد مراقب لگد های «جنین» باشید و ما در این مقاله سعی داریم با دلایل علمی این مساله را شرح دهیم. لگد های «جنین» یکی از مواردی است که باید جدی گرفته شود و یک استانداردی هم در این زمینه وجود دارد.

کاهش پیدا کردن لگدها می تواند نشانه یک مشکل باشد

جنین سالم روزی ۱۵ تا ۲۰ بار لگد می زند و کم شدن این میزان می تواند علامت کمبود تغذیه یا کاهش اکسیژن رسانی به جنین باشد که این وضعیت باید بررسی شود.

در برخی موارد برای پیشگیری از خطر، لازم است جنین را هرچه زودتر به دنیا آورد.

گاهی به مدت ۲۰ تا ۵۰ دقیقه جنین در حال استراحت است و حرکت نمی کند و در هفته ۳۶ بارداری، به علت کمبود جا در رحم جنین کمتر حرکت می کند.

کم بودن لگدزدن جنین به معنی شخصیت آرام جنین نیست، بلکه علامت کمک خواستن از سوی جنین است.

حرکت نکردن جنین به مدت یک ساعت پس از غذا خوردن مادر، جای نگرانی دارد. در برخی موارد افت قند خون باعث کند شدن حرکت جنین می شود.

کاهش لگدزدن جنین در برخی موارد جای نگرانی ندارد

آیا باید روند لگدهای جنین را پیگیری و ثبت کنم؟

هنگام لگدزدن جنین به آن توجه داشته باشید و اگر تعداد آن کاهش پیدا کرد حتما با پزشک خود در میان بگذارید.کم شدن حرکات جنین در رحم می تواند نشانه مشکلی باشد.

در سه ماهه سوم، شاید پزشک از شما بخواهد در طول روز تعداد حرکات و لگدهای کودک خود را بشمارید. برای این منظور روش های مختلفی وجود دارد. برای دانستن آنها از پزشک بخواهید به طور دقیق چند روش را توضیح دهد.

یکی از رایج ترین روش ها این است که یک ساعت از روز را که اصولا جنین حرکت می کند، انتخاب کنید. (بهتر است برای مقایسه، هر روز در همان ساعت و حوالی آن لگدهای جنین را شمارش کنید). بنشینید یا دراز بکشید سعی کنید حواستان به جنین باشد. زمان بگیرید تا ببینید چقدر طول می کشد تا ۱۰ ضربه مختلف– لگد، مشت یا حرکت کلی بدن –  را تشخیص دهید. اگر در طول دو ساعت، ۱۰ ضربه را احساس نکردید، با پزشک خود تماس بگیرید.

برچسب ها: , , , ,

Back to top