مامای همراه شما / پرگ

مصرف به موقع میوه در بارداری

میوه ها به طور کلی برای سلامت «مادران باردار» بسیار مفید می باشند اما برخی از میوه ها به دلیل ویژگی های بخصوصی که دارند در «بارداری» توصیه نمی شود که به طور منظم آن ها را مصرف کرد. در ادامه بیشتر توضیح داده ایم.

درست است که هر میوه ای خواصی دارد که برای بدن مادر و جنین مفید است اما بهتر است دور بعضی میوه ها را خط بکشید. درواقع با وجود اینکه خوردن میوه در هر شرایطی- به خصوص دوران بارداری- بسیار مفید است اما خوردن منظم انبه، آناناس و انگور با وجود سرشار بودن از ویتامین و مواد مغذی، در دوران بارداری توصیه نمی شود.

انگور میوه ی خوبی برای خانم های باردار است اما مانند آناناس و انبه باید در خوردن آن دقت کرد. باید توجه داشت که انگور طبع بسیار گرمی دارد و لازم است که خانم باردار از مصرف آن در سه ماه آخر دوران بارداری صرف نظر کند.

در کنار میوه هایی مثل سیب، خرما و «به» که تأکید زیادی درباره ی مصرف آنها در دوران بارداری شده میوه های دیگری هم هست که خوردنشان در این دوران مفید است.

میوه ها: میوه هایی مثل پرتقال، گریپ فروت، نارنگی، لیمو و انگور منشاء بسیار خوبی برای ویتامینC هستند.

بعد از گذراندن ماه هشتم و نهم وقت زایمان فرا می رسد که در زایمان خون زیادی از خانم باردار از دست می رود. بهتر است در ماه های آخر بارداری غذاهای غنی از کلسیم و آهن بخوریم و بدین وسیله خون ازدست رفته توسط زایمان را جبران کنیم. این مواد غذایی شامل:

  • سبزیجات برگ سبز
  • میوهای خشک
  • زرده تخم مرغ
  • گوشت لخم
  • ماهی
  • محصولات لبنی
  • موز
  • مغزیجات
  • گلابی

برچسب ها: , ,

Back to top