اهمیت لبنیات در دوران بارداری

لبنیات نقش بسیار بزرگی در رژیم غذایی روزانه ی ما دارند. به عبارتی دیگر بخش بزرگی از خوراکی هایی که در روز مصرف می کنیم، لبنیات هستند. در این مقاله درباره ی اهمیت لبنیات در «دوران بارداری» و اینکه یک «مادر باردار» به چه میزان لبنیات مصرف کند، توضیح داده ایم.

هرچند مصرف لبنیات در دوران بارداری از اهمیت بالایی برخوردار است اما زیاده روی در مصرف آن نیز به ضرر جنین تمام شده و به وی آسیب های جدی وارد می کند پس سعی کنید آن را  در حد متعادل مصرف کنید.
دکتر پارسا متخصص تغذیه گفت: حداکثر لبنیات مجاز در دوران بارداری ۳ لیوان شیر یا ماست بوده که هر لیوان ماست معادل با ۳ لیوان دوغ است.
دکتر پارسا با اشاره به مواد غذایی که در سقط جنین موثرند، تصریح کرد: به طور دقیق و صد درصد هیچ مواد غذایی موجود نیست که در سقط جنین موثر باشد. برخی گیاهان نظیر گل بانونه و سوداب که به صورت دم کرده مصرف می‌گردد می‌توانند تا حدودی منجر به سقط جنین شود.
وی در ادامه افزود: مصرف لبنیات به وزن مادران بستگی دارد. اگر این میزان باعث افزایش وزن آنها شود باید از ماست کم چرب و در صورت کم وزنی از ماست پرچرب استفاده کنند. با این شرط که مشکلات دیگری برایتان به وجود نیایند.
پارسا ادامه داد: از جمله عوامل دیگری که در سقط جنین موثرند، می‌توان به حرکت، عدم نگه‌داری و مراقبت در ۳ ماهه اول و سابقه سقط جنین اشاره نمود.
وی خاطر نشان کرد: مصرف سیگار به شدت وزن نوزاد  را کاهش دهد.