عناب یکی از پرخواص ترین گیاهان داروی شناخته می‌شود.این میوه هزاران سال است که در چین و کشورهایی که به طب ستنی گرایش دارند به عنوان یک دارو و میوه بسیار مغذی مصرف می‌شود.

مصرف این میوه در طی «دوران بارداری» بسیار توصیه شده است، این میوه به عنوان یک خون ساز در بارداری توصیه شده است، البته قابل ذکر است این میوه نه تنها در بارداری بلکه پس از بارداری هم بسیار توصیه شده است.این میوه به شکل گیری و نگهداری جریان خون و استخوان‌ها و عضلات و انتقال دهندهای عصبی کمک می‌کند.

یکی از میوهای مفید برای مادران «بارداری» است.

عناب Zizyphus درختچه یا درخت کوچک است که میوه آن در پزشکی استفاده می شود. میوه عناب به عنوان داروی گیاهی هزاران سال است که در چین و دیگر کشورهای آسیایی استفاده می شود. میوه عناب دارای خواص سلامتی قوی است. همچنین خواص آرام بخش و منبع خوبی از آنتی اکسیدان طبیعی است. از آنجا که این میوه بسیار مغذی و با ویتامین ها و مواد معدنی مختلف همراه است به شکل گیری و نگهداری جریان خون، هورمون بدن، استخوان ها، عضلات، پوست، مو، آنزیم های بدن و انتقال دهنده های عصبی کمک می کند.

خواص عناب

پیامبر خدا (ص ) فرمودند: عناب تب را می برد

برای بهبود قدرت عضلانی و وزن.

درمان مشکلات گردش خون از جمله فشار خون بالا و کم خونی.

استفاده به عنوان یک آرام بخش.

برای جلوگیری از بیماری های کبدی و زخم بستر.

عناب برای شرایط مختلف پوست از جمله ( خشکی و خارش پوست، پورپورا و زخم ) استفاده می شود

رفع مشکلات از جمله عدم اشتها و اسهال گوارشی.

سایر کاربردها: برای خستگی، هیستری، تب، التهاب، آسم و بیماری های چشم مفید هستند.

عصاره عناب در تولید محصولات مراقبت از پوست برای کاهش قرمزی و تورم، چین و چروک، خشکی و برای رهایی از آفتاب سوختگی استفاده می شود.

موارد استفاده عناب در صنایع غذایی

در مواد غذایی، عناب با انواع مختلف دستورالعمل استفاده می شود.

خواص عناب

مزایای میوه عناب به طور عمده توسط مواد مغذی موجود در آن ارائه شده است.

۱٫ میوه کال تشنگی را افزایش و بلغم و صفرا را کاهش می دهد.

۲٫ از آنجا که میوه لعاب دار است از آن به عنوان داروی گیاهی برای درمان گلو درد استفاده می کند.

۳٫ همچنین با ۱۸ تا از ۲۴ اسید آمینه مهم همراه است این به شکل گیری بیش از ۵۰،۰۰۰ پروتئین در بدن کمک می کند. و در واقع باعث بهبود روند زخم می شود.

۴٫ عناب اثر تسکین دهنده بر روی سیستم عصبی و به عنوان یک آرام بخش طبیعی عمل می کند.

۵٫ عناب استرس و اضطراب را تسکین می دهد.

۶٫ میوه عناب به کاهش فشار خون کمک می کند.

۷٫ میوه عناب سیستم ایمنی بدن شما افزایش می دهد.

۸٫ عناب به درمان برخی از بیماریهای کبدی کمک می کند عناب به علت خواص آنتی اکسیدان از کبد در برابر آسیب محافظت می کند.

۹٫ از آنجا که این میوه سرشار از ویتامین  A، C و پتاسیم است لذا سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود بنابر این به پیشگیری از سرماخوردگی شایع و سرفه کمک می کند.

۱۰٫ عناب به شکل گیری و نگهداری جریان خون، هورمون بدن، استخوان ها، عضلات، پوست، مو، آنزیم های بدن و انتقال دهنده های عصبی کمک می کند.

۱۱٫ عناب برای درمان کم خونی و پورپورا استفاده می شود.

۱۲٫ عصاره عناب در کنترل ( تب ) در سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است.

۱۳٫ این دارای خواص آنتی اکسیدان است و در به تأخیر انداختن روند پیری پوست کمک می کند.

۱۴٫ یکی از مهم ترین مزایای میوه عناب این است که مانع از رشد و جنبش رادیکال های آزاد می شود ویتامین C یک آنتی اکسیدان خوب است و به کنترل رشد سلول های تومور سرطانی کمک می کند.

۱۵٫ تصفیه کننده خون هستند و به هضم غذا کمک می کند.

۱۶٫ میوه رسیده شیرین، ترش است عطر، طعم آن برای هضم خوب نیست  در دوزهای زیاد باعث اسهال است.

۱۷٫ هنگامی که عصاره عناب با گیاهان خاصی مانند زنجبیل، شیرین بیان و نعناع ترکیب شود درد عضلات گلو را آرام می کند.

۱۸٫ خواص ضد سرطان زایی دارد.

۱۹٫ با توجه به مطالعه اخیر، عصاره آب از میوه عناب برای مهار تومور و سلول های که می تواند به سرطان خون منجر شود موثر خواهد بود.

۲۰٫ عصاره عناب نیز برای تولید محصولات مراقبت از پوست برای کاهش چین و چروک، خشکی، قرمزی، تورم و برای رهایی از آفتاب سوختگی استفاده می شود.