فواید کیوی

فواید کیوی
کیوی از میوه های محبوب در بین مردم است که یک پای ثابت مهمانی ها نیز شده است. فواید کیوی برای «خانم های باردار» کم نیست. در این مقاله علاوه بر اینکه این فواید را شرح داده ایم موضوع دیگری نیز بیان کرده ایم که مورد سوال خیلی ها می باشد:آیا باید کیوی را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟
فواید مصرف کیوی در بارداری:
- کیوی از بهترین میوههایی است که مصرف آن را میتوان به خانمهای باردار توصیه کرد.
- در صورتی که در گروه افرادی که به این میوه خوش آب و رنگ حساسیت دارند، نیستید میتوانید مصرف آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
- از سوی دیگر وجود منیزیم موجود در کیوی باعث میشود جذب کلسیم در بدن مادر افزایش یابد چرا که میزان جذب کلسیم در بدن انسان با وجود منیزیم بیشتر و بیشتر میشود و این مسئله میتواند تاثیر زیادی در اسکلتبندی و افزایش مقاومت استخوانها، دندانها و بدن کودک داشته باشد.
- کیوی سرشار از ویتامین c، فیبر، آهن و کلسیم است و میتواند منبع خوبی برای تامین نیازهای غذایی زنان باردار و جنین آنها باشد.
- بنابراین مصرف این میوه در دوران بارداری میتواند به بهبود روند خونسازی در زنان باردار کمک کند و میزان کمخونی را در این دوران کاهش دهد.
-
کیوی را با پوست بخوریم یا بدون پوست؟
- یکی از سوالاتی که این روزها در مورد مصرف کیوی مطرح می باشد این است که بهتر است کیوی را با پوست بخوریم یا پوست کنده؟ نکته مهمی که درباره این میوه وجود دارد، امکان ابتلا به حساسیت در اثر مصرف آن است.
- به عبارت سادهتر امکان ایجاد حساسیت به خوراکیهایی که بومی یک منطقه خاص نیستند اما در آن منطقه مورد استفاده قرار میگیرند، وجود دارد.
- به همین دلیل هم از طرف برخی کارشناسان توصیه میشود پوست کیوی را پیش از مصرف آن بگیرید.
- از طرفی بد نیست بدانید مقداری فیبر، انواع ویتامین و حتی پروتئین در پوست برخی از میوهها و سبزیها وجود دارد و به همین دلیل توصیه میشود بیشتر میوهها و سبزیها را با پوست مصرف کنید.
- در مورد کیوی ممکن است ترکیبهای مختلفی مانند ترکیبهای فیبری موجود در پوست آن باعث ایجاد حساسیت شوند و این حساسیت هم خودش را با دلدرد یا سوءهاضمه پس از مصرف میوه نشان دهد بنابراین این به بدن شما بستگی دارد که بتوانید آن را با پوست میل کنید یا نه.
- به همین دلیل هم ممکن است برخی از ما ایرانیها به ترکیبهای موجود در کیوی که بومی کشور خودمان نیست، حساسیت داشته باشیم.
- این مسئله حساسیت، در مورد پوست کیوی هم به شدت مطرح است.
- یعنی از آنجا که پوست کیوی به دلیل جنس و شکل خاص خود ممکن است حاوی بسیاری از مواد آلرژن باشد، بنابراین امکان ایجاد حساسیت پوستی به شکل خارش یا حتی حساسیت خوراکی به پوست کیوی، چندان دور از انتظار نخواهد بود
- مصرف کیوی با پوست برای افرادی که دستگاه گوارش حساسی دارند توصیه نمیشود.