مامای همراه شما / پرگ

مصرف نان و غلات در دوران بارداری

مصرف نان و غلات در دوران بارداری

مصرف نان و غلات در «دوران بارداری» بسیار تاکید شده است و «مادران باردار» بیشترین نیاز خود را از این گروه غذایی دریافت می کنند. در این مقاله درباره ی فواید مصرف نان و غلات در این دوره و مواد مغذی موجود در نان و هم چنین عوارض جانبی آن صحبت کرده ایم.

آیا در مورد رژیم غذایی خود در طول دوران بارداری نگرانید؟
آیا می خواهید بدانید که کدام غذاها را باید بخورید؟
آیا در مورد گنجاندن نان دررژیم غذایی خود نگرانید؟
خوب لازم نیست بیشتر ازین نگران شوید.برای شما مطالب جالبی را آماده کرده ایم. باید متذکر شویم که مادران باردارحتما نان را در رژیم غذایی خود بگنجانند.چون نان پر از مواد مغذی، فیبرها و املاح معدنی می باشد.
مزیت های خوردن نان در بارداری
بهبود هضم غذا
نان گندم حاوی فیبرهای غذایی می باشد که به بهبود هضم غذا کمک می کند.نان کمک می کند تا اسهال و یبوست در بارداری کاهش یابد.
کاهش فشار خون
مادران باردار اغلب با مشکلاتی نظیر فشار خون بالا روبرو می شوند، مصرف نان به حفظ کلسترول ، و سطوح تریگلیسیرید در بدن کمک می کند.از این موجب کاهش فشار خون می شود.
تنظیم قند خون
مادران باردار مستعد ابتلا به دیابت بارداری می باشند.نان با غلات کامل پر از فیبر می باشد که به حفظ قند خون شما کمک فراوانی می کند.همچنین از تشدید آن جلوگیری می کند.
تامین ویتامین C
جدا از کلسیم بالایی که دارد ، نان غلات کامل ویتامین C ورد نیاز بدن را تامین می کند.
حفظ متابولیسم بدن
نان غلات کامل غنی از ویتامین B ،تیامین، ربوفلاوین و نیاسین می باشد .همه این عناصر به تنظیم متابولیسم بدن کمک می کنند.
غذایی پر از کلسیم
مادران باردار به مقدار فراوانی کلسیم نیاز دارند .کلسیم به رشد جنین کمک فراوانی می کند.نان غلات کامل حاوی مقدار فراوانی کلسیم می باشد که برای زنان باردار بسیار مناسب می باشد.
کاهش احتمال آسم
مصرف نان غلات کامل در طول دوران بارداری باعث کاهش آسم در زنان باردار می شود.
عوارض جانبی خوردن نان در بارداری
اگر بیش از حد نان میل کنید دچار عوارض جانبی زیر خواهید شد:
– نان حاوی گلوتن می باشد ، ترکیبی از پروتئین که هضم آن برای مادران باردار مشکل می باشد.
– اگر بیش از حد نان میل کنید ، ممکن است سطح قند خون تان سریعا افزایش یابد.
– اگر باردار هستید و با خوردن نان هر گونه مشکلی برای شما پیش آمده با ما در میان بگذارید تا مادران دیگر نیز مطلع شوند.
مواد مغذی موجود در نان
فیبر
نان دارای فیبر فراوانی می باشد که برای سلامتی هر انسانی ضروری می باشد.فیبر به کاهش کلسترول در مادران باردار کمک می کند.
پروتئین
نان غلات کامل حاوی گلوتن می باشد که به رشد جنین کمک می کند.
کربوهیدرات ها
کربوهیدرات موجود در نان ، مقدار انرژی لازم را برای هر زن بارداری تامین می کند.

برچسب ها: , ,

Back to top